OK

Hækklipning Aalborg

I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele. Rigtig mange af vores kunder, som bor i og omkring Aalborg, har enten ikke tiden til hækkeklipning eller også er det bare en for stor opgave at klare selv. Hos Nordjysk Anlæg står vi gerne for hækklipningen, som vores erfarne anlægsgartnere klarer med et flot resultat til følge.

Start med at få et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på telefon 26 16 05 52 eller ved at benytte vores kontaktformular nedenfor.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Hækklipning udført af anlægsgartnere

For at kunne sikre et flot resultat hver gang er det nødvendigt at have uddannede og kompetente fagfolk til at løse opgaverne. Hos Nordjysk Anlæg er alle uddannede anlægsgartnere eller har en anden uddannelse inden for branchen. Af denne grund kan du være sikker på at få leveret et resultat i høj kvalitet.

Vi klarer både store og små opgaver

Hos Nordjysk Anlæg sætter vi pris på alle vores kunder - hvad enten der skal udføres en mindre hækklipning eller løses en større anlægsopgave. Fra den enlige pensionist til den store virksomhed sætter vi kundetilfredsheden i centrum og løser opgaven med samme professionelle tilgang. Herved kan vi levere en hækkeklipning, som både vores kunder og vi selv kan være stolte af.

Bestil hækkeklipning i Aalborg og omegn

Nordjysk Anlæg dækker hele Aalborg og den nordjyske omegn, hvor vi udfører hækkeklipning for vores mange tilfredse kunder.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på hækkeklipning til dig. Dette kan du få ved at ringe til os på telefon 26 16 05 52 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig med et godt tilbud på hækklipning.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland