OK

Træfældning og beskæring

Vores dygtige anlægsgartnere klarer enhver form for træfældning, træpleje og beskæring i det meste af Nordjylland. Vi har erfaringen og de rigtige værktøjer til at kunne klare opgaver såsom kronreducering, rod- og stubfræsning, opskæring og flishugning.

Lad os endelig vide hvad du skal have hjælp til, så sørger vi for at give dig et godt tilbud på din opgave. Ring til os på telefon 26 16 05 52 eller brug vores kontaktformular, hvor du kan skrive lidt information om opgaven.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

For private og erhverv

Vi udfører arbejde for private, virksomheder, grundejerforeninger og udlejningsejendomme. Hos Nordjysk Anlæg er du et garanteret professionelt udført arbejde. Al træfældning og beskæring udføres så skånsomt som muligt og med størst mulig hensyntagen til øvrig beplantning og underlag.

Vi er naturligvis forsikret.

Har du haft stormskade?

Storme kan forårsage store skader ved væltede træer. I sådanne situationer er der brug for akut udrykning, først og fremmest for at få fjernet det væltede træ hurtigt og sikkert.

Ved stormskade med akut brug for træfældning kan vi kontaktes hele døgnet på telefon 26 16 05 52.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland