OK

Ejendomsservice Aalborg og Nordjylland

Vi tilbyder ejendomsservice / viceværtservice til virksomheder og boligforeninger. Vores medarbejdere har alle stor erfaring med at løse opgaver inden for ejendomsservice og sætter en ære i at levere til tiden og overholde alle aftaler.

Hør mere om vores ejendomsservice

Vi sidder klar til at give dig et godt tilbud - ring på telefon 26 16 05 52.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Ejendomsservice i Aalborg og omegn

Nordjysk Anlæg kan løse både store og små opgaver inden for ejendomsservice. Ud over viceværtservice tilbyder vi ligeledes rengøring, glatførebekæmpelse og vedligeholdelse af grønne områder, hvilket gør os til den perfekte samarbejdspartner for eksempelvis boligforeninger.

En seriøs samarbejdspartner

Vores succes skyldes vores mange tilfredse kunder. Vi sørger derfor for at sætte kunden i centrum og bestræber os på at skabe et samarbejde, hvor vores kunder føler, at vi er der for dem. Kort sagt, så er Nordjysk Anlæg en seriøs samarbejdspartner.

Få et tilbud på ejendomsservice i Aalborg og omegn

Vi tilbyder attraktive priser på ejendomsservice i høj kvalitet - det kan bekræftes af vores mange tilfredse kunder i hele Nordjylland.

Få et uforpligtende tilbud på telefon 26 16 05 52 eller ved at benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

26 16 05 52 Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland