OK

Rullegræs Aalborg - anlæggelse af græsplæne

Det at anlægge en ny græsplæne kan være et større projekt og kræver både planlægning og fysisk arbejde. Hos Nordjysk Anlæg tager vi hånd om hele processen og sikrer, at du får en flot grøn græsplæne.

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig på telefon 26 16 05 52 - eller brug vores kontaktformular herunder. Så vender vi tilbage med et konkret tilbud til dig.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Vi anlægger græs for private og erhverv

Hvad enten det er virksomheden, som skal have anlagt græs, eller det er den private haveejer - så står vi klar til at hjælpe. Vores erfarne anlægsgartnere har en professionel tilgang til alle opgaver, store som små. Du er derfor sikret et flot slutresultat.

Lokalt produceret rullegræs

Hos Nordjysk Anlæg bruger vi kun lokalt produceret rullegræs, hvor vi kan stå 100 % inde for kvaliteten. Du er derfor garanteret både friskt og sundt græs, som giver det flotte grønne græstæppe.

Ved anlægningen af rullegræs er det vigtigt at tage hensyn til forhold som vanding, skygge, sollys m.m. Alt dette kan din anlægsgartner hjælpe dig med, så du får foretaget det helt rigtige valg til din græsplæne.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du nysgerrig efter hvad en ny flot græsplæne koster? Så ring eller skriv til os. Nordjysk Anlæg har nogle yderst konkurrencedygtige priser på rullegræs - og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse. Ring til os på telefon 26 16 05 52 eller benyt kontaktformularen længere oppe på siden. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud!

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland