OK

Snerydning Aalborg & Nørresundby

Snerydning i Aalborg og omegn - Nordjysk Anlæg tilbyder snerydning og saltning både for private, erhverv og boligforeninger. Vær klar på vinterens sne og kulde med en professionel og fast aftale om snerydning i Aalborg, Nørresundby eller omegn.

Bliv klar til vinteren

Ring og få en snak om, hvad vi kan gøre for at løse opgaven for dig/ jer, så I er forberedt til vinteren. Ring på telefon 26 16 05 52 eller benyt kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud på snerydning.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Snerydning i Aalborg og omegn

Nordjysk Anlæg ligger tæt i Nørresundby ved Aalborg og kan herfra rykke hurtigt ud til hele nærområdet i Nordjylland, når sneen falder. Vi kan effektivt stå for rydning af sne samt saltning. Lad os endelig tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din snerydning.

Få en serviceaftale om snerydning

Husk at ifølge loven har du som grundejer rydningspligt ud til offentlig vej eller fortov. Det er derfor altid en god ide at have en aftale om snerydning på plads i god tid inden vinteren så du/I er forberedt.

Lav en aftale om vinterservice med os, så kan I trygt gå vinteren igennem. Vi overvåger vejret døgnet rundt, vinteren igennem, og iværksætter automatisk den nødvendige indsats.

Bestil snerydning nær Aalborg og Nørresundby

Vi anbefaler at få lavet en serviceaftale om snerydning, inden den første sne falder. Så har vi alt på plads og kan rykke hurtigt ud fra Aalborg til Nørresundby, eller hvor du nu har brug for, at vi står for snerydningen.

Ring til os på telefon 26 16 05 52 eller benyt kontaktformularen, hvor du også kan beskrive opgaven nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

26 16 05 52 Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland