OK

Nyanlæg

Det kan være en stor udfordring som husejer at gå i gang med at lægge sin have om. Det er altid en god ide at få en havearkitekt til at lave tegninger og komme med forslag til planter. Vi kan tilbyde alt lige fra et nyt bed til omlægning af hele haven.

Hvad enten opgaven drejer sig om rydning, beplantning, opsætning af hegn eller lignende, så lad Nordjysk Anlæg klare opgaven. Ring til os på telefon 26 16 05 52 eller benyt vores kontaktformular, hvor du kan beskrive din opgave.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Nyanlæg i Aalborg og Nordjylland

Vi har udført en lang række af forskellige former for opgaver inden for nyanlæg af haver for vores mange kunder i Aalborg og resten af Nordjylland. Står du over for et haveprojekt, vil vi meget gerne tages med på råd og sikre, at projektet forløber bedst muligt for dig samt at alle dine havedrømme opfyldes.

Professionelle anlægsgartnere

Hos Nordjysk Anlæg er vores række af professionelle anlægsgartnere klar til at hjælpe med alt lige fra skitsering og planlægning til selve udførelsen af nyanlæg i din have. Med mange års erfaring ved vi, hvad der skal til for at projektet bliver en succes, og vi kan sørge for det hele fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud på nyanlæg i og omkring Aalborg

Ønsker du et tilbud på nyanlæg? Så kontakt os på telefon 26 16 05 52 eller via ovenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kører ud i hele Nordjylland - fra Aalborg til Hjørring. Og vi kommer også gerne ud til dig for at hjælpe med din opgave inden for nyanlæg.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland