OK

Anlægsgartner Brønderslev

Nordjysk Anlæg er din anlægsgartner nær Brønderslev. Vi kører i hele Nordjylland og udfører en lang række anlægsopgaver for både privat- og erhvervskunder.

Kontakt os og hør hvad du kan bruge en Anlægsgartner til

Vi er altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag med spørgsmål og hør mere om hvad vi som anlægsgartner nær Brønderslev kan gøre for dig og din ejendom.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Vi dækker Brønderslev og hele Nordjylland

Hos Nordjysk Anlæg får du en professionel anlægsgartner med høj kundetilfredshed. Vi kører i hele Nordjylland. Om du bor i Brønderslev, Støvring eller Gistrup tager vi gerne turen til dig. Vi er din lokale anlægsgartner, som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og derefter bruger vores erfaring, til at give dig et godt resultat!

Professionel arbejdskraft og rådgivning

Vælg Nordjysk Anlæg nær Brønderslev og få et smukt og tilfredsstillende anlægsarbejde udført. Vi er professionelt hold med solid erfaring. Vi udfører alt fra beskæring, fældning af træer og vedligeholdelse af dine udendørsarealer, hvad end der er tale om bede, buske eller hække.

Vi tilbyder også forskellige udførelser af brolægning. Listen med vores arbejdsopgaver er lang og finde du ikke det du har behov for her, så tag kontakt til os i dag med dine spørgsmål. Vi udfører arbejde for både private og erhverv og står klar til at rådgive dig.

Kvalificeret anlægsgartner

Du er garanteret en kvalificeret anlægsgartner når du benytter dig af vores service! Hos os er alle vores medarbejdere uddannet inden for området og alle bidrager med kvalifikationer og talent. Vores topprioritet er at du får udført et et resultat du er tilfreds med! Læs mere om os her

Få en seriøst anlægsgartner nær Brønderslev

Vores kunder spænder bredt og vi har udført opgaver, store som små. Lige meget hvilken form for opgaver du skal have udført modtager du hos os en professionel behandling og et tilfredsstillende resultat. Vi kører i hele Nordjylland.

Kontakt os på tlf. 26 16 05 52 eller e-mail kontakt@nordjyskanlaeg.dk

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

26 16 05 52 Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland