OK

Brolægning

Vi udfører alle former for brolægning, lige fra små terrasser til større indkørsler, parkeringsarealer og lignende. Vi løser såvel små som store belægningsopgaver - og uanset størrelsen på opgaven, har vi altid fokus på godt håndværk og kvalitet.

For os begynder kvaliteten altid under fliserne: da belægninger skal holde i mange år, er det vigtigt, at underlaget er lavet mindst lige så professionelt som selve brolægningen af stenene.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

5 års garanti på brolægning

Hos Nordjysk Anlæg står vi som professionelle brolæggere ved kvaliteten af vores arbejde. Derfor tilbyder vi hele 5 års garanti på brolægning. Denne garanti dækker sætningsskader, fejl på produkter, fliser der knækker, slår skaller af o.l. Ved sådanne skader, fejl eller mangler kontakter du os blot, så kører vi ud og retter op på problemet.

Brolægning til Aalborg og omegn

Nordjysk Anlæg løser belægningsopgaver i hele Nordjylland. Ring til os på telefon 26 16 05 52 for et godt tilbud på brolægning - eller udfyld formularen her på siden, så ringer vi dig op!

Rådgivning og inspiration til valg af belægning

I de sidste mange år har herregårdssten og betonfliser været de mest brugte typer til terrasser og indkørsel, men med tiden er belægninger med slidte brosten også blevet meget moderne igen. Vi udfører opgaver med mange forskellige typer belægning.

Som brolægger står vi altid til rådighed med vejledning og inspiration, så du er sikker på at vælge en unik belægning, der passer til netop dit hus og din have.

Få et tilbud på brolægning i Aalborg og Nordjylland

Nogle typer brolægning er mere tidskrævende at lave end andre, så derfor giver vi dig altid gerne et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele det nordlige Jylland, herunder Aalborg.

Kontakt os på telefon 26 16 05 52 eller udfyld kontaktformularen - så ringer vi dig op hurtigst muligt med et godt tilbud på brolægning.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland