OK

Anlægsgartner Dronninglund

Nordjysk Anlæg er din foretrukne anlægsgartner nær Dronninglund. Vi kører i hele Nordjylland og udfører en lang række anlægsopgaver for både privat- og erhvervskunder. Læs mere herunder.

Kontakt os for spørgsmål til din kommende anlægsgartner

Vi vil altid gerne give dig et 100% uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi sidder klar til at fortælle dig mere om vores arbejde som anlægsgartner nær Dronninglund og rådgive dig til en optimale løsning.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Vi dækker Dronninglund og hele Nordjylland

Nordjysk Anlæg er et anlægsgartneri med stor kundetilfredshed. Vi kører ud til dig i hele Nordjylland, hvad end du bor i Dronninglund, Støvring eller Gistrup. Vi vil gerne være din lokale anlægsgartner, og derfor har vi altid fokus på dine drømme og budget. Vi har mange års erfaring og giver altid vores kunder et godt resultat!

Seriøst arbejdskraft og rådgivning

Hos os opnår du er flot og grundigt arbejder når vi vælges som din lokale anlægsgartner. Med stærk erfaring og et fagudannet team udfører vi alt fra beskæring, fældning af træer og vedligeholdelse af dine udendørsarealer, om end der er tale om bede, buske eller hække.

Vidste du at vi også tilbyder udførelse af brolægning. Ja, vi udfører mange former for arbejdsopgaver og finder du ikke dit behov her, kan du altid tage kontakt til os med dine spørgsmål. Kontakt os på tlf. 26 16 05 52 eller e-mail kontakt@nordjyskanlaeg.dk

Dygtig anlægsgartner

Vi udfører anlægsarbejde for både private og erhverv og garanterer altid at du får en kvalificeret anlægsgartner. Vi besidder alle erfaring indenfor branchen så du er sikret kvalitet. Hos os er du i fokus og vi går ikke før du er tilfreds med arbejdet. Læs mere om os her

Få en kvalificeret anlægsgartner nær Dronninglund

Vores opgaver spænder bredt og vi arbejder for både store som små kunder. Lige meget hvilken slag opgave du ønsker udført, modtager du hos os en professionel behandling og et tilfredsstillende resultat. Vi kører i hele Nordjylland. Du kan kontakte os her

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

26 16 05 52 Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland