OK

Om Nordjysk Anlæg

Nordjysk Anlæg - tidligere JM Brolægning & Haveservice - er en mellemstor anlægsgartner virksomhed i Nørresundby i Nordjylland. Vi har eksisteret siden 2006 og er sidenhen vokset kraftigt over årene.

Vi er i virksomheden gearet til både små opgaver og store projekter, så alle kunder er velkomne hos Nordjysk Anlæg.

Alle vores ansatte er enten uddannede anlægsgartnere eller har anden uddannelse inden for branchen, der gør, at vi kan løse enhver opgave inden for vores branche og lidt til.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

En seriøs samarbejdspartner

Vores kerneområde er private, boligforeninger og erhverv i hele Aalborg kommune, men vi løser også større opgaver i resten af Nordjylland.

Ud over de almindelige anlægsgartner opgaver såsom brolægning, beskæring, træfældning og pleje af grønne arealer, har vi også ejendomsservice, erhvervsrengøring og glatførebekæmpelse. Dette gør os blandt andet til en stærk partner til mange boligforeninger, da vi kan lave totalløsninger af deres dagligdags vedligehold.

Hos Nordjysk Anlæg holder vi, hvad vi lover og går ikke, før kunden er tilfreds.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland