OK

Haveservice

Nordjysk Anlæg udfører alle former for pleje og vedligeholdelse af haver og grønne områder for både private og erhverv. Alle ansatte er uddannede anlægsgartnere eller uddannet inden for branchen, og vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til gode priser. Ring på telefon 26 16 05 52 og få et uforpligtende tilbud - eller udfyld vores kontaktformular, så ringer vi dig op.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Er din have vokset dig over hovedet?

Der er nok at se til i en travl hverdag, og haven kommer ofte nederst på prioriteringslisten. Vi tilbyder fast vedligeholdelse af din have, så du slipper for slid, slæb og bekymringer, men vi løser også enkeltopgaver som forårsklargøring eller opfriskning af haven inden en festlig begivenhed.

Som noget nyt tilbyder vi, at du kan sammensætte din egen vedligeholdelsespakke med de opgaver, du har brug for hjælp til - så giver vi dig en god, fast pris, der afregnes som abonnement.

Vi udfører blandt andet:

  • Plæneklipning
  • Mosbekæmpelse
  • Lugning af ukrudt
  • Fræsning
  • Træfældning
  • Beskæring
  • Hækklipning

Totalløsninger til virksomheder og boligforeninger

Nordjysk Anlæg har kapacitet til at løse større vedligeholdelsesopgaver for virksomheder og boligforeninger. Vi har stor erfaring med denne type opgaver og lægger vægt på at holde vores aftaler og løse opgaverne til tiden. Til både erhverv og boligforeninger kan vi tilbyde totalløsninger, der består af både ejendomsservice, erhvervsrengøring og glatførebekæmpelse.

Få et godt tilbud på haveservice!

Vi kører i Aalborg og omegn, og ved større opgaver dækker vi hele Nordjylland. Vi er altid klar til at give dig et godt tilbud, uanset størrelsen på din opgave. Udfyld kontaktformularen oven for eller ring til os på telefon 26 16 05 52.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland