OK

Brolægning og haveservice opgaver løses

Nordjysk Anlæg løser såvel små som store opgaver inden for haveanlæg, belægninger og haveservice. Vi tilbyder blandt andet:

Ring til os på telefon 26 16 05 52 for et uforpligtende tilbud - eller udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Uddannede og kvalitetsbevidste anlægsgartnere

Alle vores ansatte er enten uddannede anlægsgartnere eller har en anden uddannelse inden for branchen. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsydelser til attraktive priser og i at holde vores aftaler. Vi sikrer personligt, at intet overses eller udelades, og at alle opgaver løses til den aftalte tid.

Vi løser opgaver for private, erhverv og boligforeninger

Nordjysk Anlæg løser opgaver i hele Aalborg og omegn - og ved større opgaver også i hele Nordjylland. Vi arbejder både for private, erhverv og boligforeninger. Til boligforeninger tilbyder vi totalløsninger, idet vi både udfører ejendomsservice, erhvervsrengøring samt glatførebekæmpelse.

Kontakt os på telefon 26 16 05 52 eller udfyld formularen her på siden - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

26 16 05 52 Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland