OK

Anlægsgartner Aalborg

Nordjysk Anlæg er din anlægsgartner i Aalborg og Nordjylland

Nordjysk Anlæg er en mellemstor anlægsgartner virksomhed, som ligger i Nørresundby nord for Aalborg. Herfra servicerer vi vores mange tilfredse kunder, som ligger i hele Nordjylland, fra Brønderslev over Gistrup til Støvring.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et helt og aldeles uforpligtende tilbud på at få en anlægsgartner ud og løse din opgave i og omkring Ålborg. Ring blot på telefon 26 16 05 52 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Vi dækker Aalborg og hele Nordjylland

Når du bestiller en anlægsgartner hos Nordjysk Anlæg, kører vi ud i hele det nordjyske, i og omkring Aalborg, fra Støvring over Gistrup til Brønderslev. Og vi kommer naturligvis også gerne ud til dig. Som din lokale anlægsgartner sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på høj kundetilfredshed.

Få professionel hjælp til opgaven

Når du vælger os, får du flot og veludført anlægsarbejde udført af et erfarent og professionelt team. Vi foretager beskæring, fældning af træer og vedligeholdelse af udendørs arealer som bede, buske og hække. Derudover tilbyder vi forskellige typer af brolægningsopgaver. Skal du have etableret en stenbelægning eller plejet havens beplantninger? Og mangler du derfor en dygtig gartner til dit anlægsprojekt? Så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi udfører opgaver for både private og erhverv.

Kompetente anlægsgartnere

Når du får en anlægsgartner ud fra Nordjysk Anlæg, kan du være sikker på at kompetencerne er i orden. Alle vores medarbejdere er uddannede inden for feltet og har stor erfaring, hvilket sikrer dig, at din opgave løses på bedste vis.

Få en professionel anlægsgartner i Ålborg

Vi sætter pris på alle vore kunder, store som små. Uanset hvad din opgave er, får du en professionel tilgang og et sikkert resultat, når du bestiller en anlægsgartner hos Nordjysk Anlæg.

Bestil en anlægsgartner i Aalborg, Gistrup og omegn

Bestil en professionel anlægsgartner her hos Nordjysk Anlæg. Vi kører ud i hele Nordjylland, herunder Aalborg, Støvring og Gistrup. Ring til os på telefon 26 16 05 52 og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også benytte vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland