OK

Erhvervsrengøring

Nordjysk Anlæg er en seriøs og professionel samarbejdspartner. Vi har årelang erfaring med erhvervsrengøring for en lang række forskellige typer af organisationer. Det har givet os den fornødne viden og kompetencerne til at kunne levere en service, der fuldt ud lever op til vores kunders krav og forventninger.

Ring til os på telefon 26 16 05 52 for et uforpligtende tilbud - eller udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Grundig og professionel erhvervsrengøring

JM Brolægning og Haveservice tilbyder erhvervsrengøring i den bedste kvalitet. Alle medarbejdere er erfarne, grundige og sætter en ære i at overholde alle aftaler og levere til tiden.

Erhvervsrengøring i det nordjyske

Vi løser såvel små som store opgaver inden for erhvervsrengøring i Aalborg og omegn. Vi kan også tilbyde totalløsninger, hvor vi står for både rengøring, ejendomsservice og glatførebekæmpelse. Det gør os til en stærk samarbejdspartner for boligforeninger, da vi også kan kombinere disse ydelser med vedligeholdelse af grønne områder.

Få et godt tilbud på erhvervsrengøring!

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring - ring 26 16 05 52 eller udfyld vores kontaktformular og beskriv gerne din opgave nærmere. Så kan vi komme med et skræddersyet tilbud til dig og din organisation.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Nordjysk Anlæg er en lokal og velrenommeret virksomhed. Her lægger vi vægt på, at aftaler overholdes og at levere et detaljeret tilbud, hvor der tages højde for alle dine ønsker. Hos os er du garanteret et veludført arbejde – hver gang!

Telefontider

Man-fre ... 8:00 - 17:00

Weekend ... lukket

Skriv besked

Referencer

Vi har fået lagt 90 m2 belægningssten på gårdspladsen. Hvert eneste sving er blevet skåret til, og det er et enormt flot arbejde. De ved, hvad de har med at gøre og er ualmindelig fine folk.

Anton Larsen – Hals.

Vi har fået udført en naturstensvæg i haven i tre niveauer. Vi er utrolig tilfredse med det arbejde, de har lavet. De er meget stabile og overholder de aftaler, vi lavede.

Britta Clausen

Nordjysk Anlæg foretager snerydning og saltning for ejendommen. Vi er meget tilfredse. Man behøver ikke at ringe, de sørger for snerydningen på eget initiativ. Vi kan kun anbefale dem.

Ejerforeningen Brotorvet – Nørresundby

Nordjysk Anlæg har anlagt græs og opsat en stenmur ude i min have. Jeg har været glad og tilfreds med arbejdet. Man kan regne med det, de siger, og jeg vil gerne anbefale dem.

Hanne Nielsen – Aalborg

Vi får udført viceværtopgaver; omlægning af fliser, hækklipning, rengøring m.v., og arbejdet er bare perfekt. Nordjysk Anlæg vender hurtigt tilbage og er til at stole på. Kan klart anbefales.

Lone – Finans- og Ejendomsselskabet Aalykke A/S

Jeg har fået planeret og sået græs. Han kom til aftalt tid, og alt var i skønneste orden. En fordel var, at det var en lokal virksomhed, jeg kan godt lide at støtte de lokale.

Trine Kaae Pedersen, (lektor) - Nørresundby

Vi giver

Vi arbejder i Nordjylland